Hvordan tænder man en mand - guide

Sådan tænder du en mand – Se listen med 7 ting som gør ham vild i varmen

Her i artiklen kan du finde gode råd og tips til at tænde godt op under din mand. Uanset om du vil imponere end fyr du lige har mødt, eller din mangeårige partner, er der inspiration at hente. Vi gennemgår først hvordan du tiltrækker en mands opmærksomhed og dernæst hvordan du tænder ham i sengen. 

Bemærk, at der i det følgende vil være en række affiliate-links, altså sponsorerede links.

Når det handler om at tænde en mand, er de fleste ret simple – hvor kvinden skal have komplimenter, føle sig værdsat, have det godt og tusind andre småting som gør hende kompleks, skal manden mest af alt bare have noget frækt at se på. 

Det lyder banalt, men mænd tændes i høj grad af det de ser. Hvis du for alvor skal tænde op under en mand, handler det altså om at give ham noget lækkert, flot og frækt at se på. 

Mænd tændes af det de ser

Mænd er i høj grad visuelle og det er derfor, at vejen til hans lyst går gennem øjnene. Det ligger dybt begravet i de fleste mænd at bruge øjnene, når en potentiel partner skal vurderes. 

Når mænd kigger på en kvinde og vurderer hende, handler det naturligvis om, at han kan lide hvad han ser. Her er især kvindens figur en afgørende faktor, da en kurvet facon indikerer at hun kan bære og føde børn. Vi er kommet langt som civilisation, men det hele handler i høj grad stadig om det samme, som dengang vi boede i huler og slog hinanden med køller – nemlig at finde en mage som kan give afkom. Meget gerne mange børn, så slægten og artens overlevelse kan sikres. 

Det er dog ikke kun de kvindelige former som spiller ind, så der er ingen grund til at opgive at tænde en mand, blot fordi du ikke er formet som et timeglas. I langt højere grad end kvindens former, er det en kvindes åbenhed som tænder en mand og tiltrækker ham til hende. 

En kvinde der er smilende, sprudlende, glad og åben overfor nye indtryk og mennesker, tænder op under kedlerne hos langt de fleste mænd. Og så er det ligegyldigt hvordan hun ellers ser ud – hvis hun har en særlig energi og karisma, vil de fleste mænd helt ubevidst blive draget af hende. 

Hvad tænder mænd på i sengen?

Hvis du allerede har formået at tiltrække en mand og nu håber på at få tændt godt op under ham i sengen, er der en række ting du kan gøre, som ofte vil få ham helt op at ringe.

7 ting mænd tænder på i sengen 

Følgende tips er mere eller mindre garanterede at gøre din mand liderlig, uanset om I har været i fast parforhold længe eller lige har mødt hinanden. Listen er i vilkårlig rækkefølge.

1. Vær entusiastisk

Mænd elsker når de kan se, at du nyder det I foretager jer. Hvis du sørger for at leve dig ind i lagengymnastikken og dermed udstråler at du rent faktisk har lyst til at have sex, vil det med garanti tænde op under ham. 

Dels vil han føle at han er god til det han laver – hvilket gør de fleste mænd stolte – og dels vil han vide, at du ikke bare skal have samlejet overstået. 

Sæt lyd på når i knalder og vis med din krop og dit ansigt, at du nyder at have sex med ham. Du skal selvfølgelig mene det, for hvis du faker og han opdager det, vil det have stik modsatte effekt.

2. Brug nye tricks

De fleste mænd kan lide at eksperimentere med sex. Det er ikke nødvendigvis fordi almindelig sex er kedeligt for manden, men de fleste hankøn ser nye ting som et frækt krydderi, som gør det hele lidt sjovere og bedre på lagnerne. 

Du skal naturligvis ikke kaste dig ud i sex du ikke har lyst til at prøve, så kend din grænse og stå ved den. Vær dog åben overfor hans forslag og overrask ham også meget gerne med noget nyt i sengen i ny og næ. 

Overrask ham med sexlegetøj

Overrask din mand med noget sexet undertøj, en ny sexstilling eller måske sexlegetøj. Selvom din mand ikke har talt med dig om det, er de fleste ganske begejstrede for tanken om at bruge sexlegetøj i sengen. 

Ved du ikke rigtigt hvor du skal starte, anbefaler vi en startpakke med sexlegetøj.

Sinful står bag en rigtig fin startpakke til dig der ikke umiddelbart har meget erfaring med sexlegetøj. I æsken får du:

  • Dildo
  • Penisring
  • Klitorisvibrator
  • Buttplug
  • Blindfold
  • Manchetter
  • Glidecreme

Kort sagt; alt det du skal bruge, for at give din mand en fræk overraskelse, som med garanti vil tænde ham. Du kan se prisen og læse mere om startpakken ved at trykke på knappen herunder.

3. Tilbed ham

Det er normalt kvinden, som bliver tilbedt, men mænd har faktisk også rigtig stor fornøjelse af, at du falder på knæ for dem (både bogstaveligt talt og i overført betydning).

Giv din mand komplimenter, fortæl ham at han er lækker, at han gør det godt og elsk ham! 

Der findes stort set ikke en mand, som ikke vil blive vildt tændt af at føle sig som Guds gave til kvinden, så hvis du kan få ham til at føle sig som noget helt særligt, vil han ganske sikkert blive ekstra tændt. Som en ekstra bonus får du også bedre sex ud af det, så husk at rose ham!

→ 4. Tag styringen

Der er noget maskulint i at være i kontrol og derfor er det som regel manden som styrer slagets gang i sengen, imens kvinden forholder sig lidt mere passivt og lader ham diktere. 

Det betyder dog ikke, at du aldrig skal træde i karakter, gribe fat om styrepinden og tage kontrollen over lagengymnastikken. De fleste mænd tænder nemlig på en kvinde som er selvsikker og som tør tage styringen. Fortæl ham hvad han skal gøre ved at give ham instrukser løbende. Pas dog på at du ikke ender med at rette på ham, så han føler han er til eksamen – den slags gør sjældent noget godt for hans lyst.

Prøv med håndjern eller blindfolds

Næste gang I har sex er det dig der bestemmer hvilken stilling i skal prøve, hvor længe i holder den og hvornår I skifter. Når det er dig der bestemmer hvad der skal ske, vil han med sikkerhed blive ekstra begejstret og tændt.

Prøv eventuelt at give ham et blindfold på, så han ikke kan se noget. Eller gør jeres sex ekstra kinky og giv ham håndjern på, så han ikke kan bruge sine hænder. 

5. Udstrål selvtillid

For en mand er der ikke meget som er mere sexet, end en kvinde som hviler i sig selv og udstråler selvtillid. Det betyder ikke alverden, at du ikke har en krop som en Victoria’s Secret model. Så længe du udstråler at du tror på dig selv og selv synes du er lækker, vil han med garanti også synes du er fræk og sexet. 

Lad derfor være med at skjule dine usikkerheder i sengen. Pyt med om du synes dine lår er tykke, din mave har håndtag eller du har en skønhedsplet du ikke synes om – hvis du udstråler at du synes om dig selv, vil han helt sikkert også gøre det. 

Der er ikke noget mere usexet for en mand, end en kvinde som dækker sig selv til, i stedet for at vise sig frem som hun er. Så drop at have tøj på i sengen fordi han ikke må se dig nøgen og lad lyset være tændt i soveværelset – din mand elsker at se på dig!

→ 6. Tal frækt til ham

Mænd kan godt lide når du taler frækt, men det behøver ikke nødvendigvis kun være når I ligger i sengen og er i gang. Prøv at hviske frække ting i hans øre næste gang I er ude at handle i Netto, eller fortæl ham hvad du vil gøre ved ham når I kommer hjem fra jeres besøg hos svigerfamilien. 

Dine frække ord, tanken om det der venter og det faktum at du har selvtillid nok til at fortælle ham om dine lyster, vil med garanti gå lige i bukserne på ham. 

→ 7. Tal om og udlev jeres fantasier

Alle mennesker – mænd såvel som kvinder – har seksuelle fantasier. Hvis I formår at skabe et forhold hvor I kan tale åbent om jeres lyster og fantasier, vil I blive langt mere fortrolige med hinanden. Når I har talt om jeres lyster, er det også lettere at udleve dem sammen. 

Mænd kan godt lide at udleve deres egne fantasier, men det kan være mindst ligeså frækt at være med til dine. Så fortæl ham hvad du tænder på og hvis der er noget du fantaserer om at prøve, så tag snakken med ham og prøv det af. Så længe det ikke er alt for underligt, vil langt de fleste mænd være med på dine ideer.

Vi har mere lækkert til dig på Temptations.dk

Vi deler ud af vores viden om sexlegetøj, parforhold og giver inspiration til sexlivet i et utal af artikler her på siden. Vil du læse mere, kan du blandt andet finde guides til:

Dildoer, vibratorer, Magic Wands og buttplugs

Eller læse en af vores hede erotiske noveller.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *